Moj profil

Vegeta Fine blend ima nagradni natječaj “Ljubav na prvi okus”

Preko tajnog sastojka do sjajnih nagrada!

Svi znamo da pravi okus jela često dolazi od naoko malih sastojaka. Vegeta Fine blend je upravo taj savršeni pomagač u kuhinji koji čini svako jelo posebnim. Sitno mljeveni komadići povrća savršeno se stapaju s tvojim omiljenim jelima, dodajući bogatstvo okusa prepoznatljive Vegeta Original.

Samljeli smo komadiće, nitko neće znati tvoj tajni sastojak

Uz vrhunsku praktičnost, Vegeta Fine blend dodatak jelima omogućava ti da u nekoliko poteza pripremiš sjajan obrok, a sve to uz okus koji ćeš osjetiti, ali ne i vidjeti. No, to nije sve jer sada imaš priliku pokazati tu svoju kulinarsku kreativnost i osvojiti sjajne nagrade! Vegeta Fine blend te poziva da sudjeluješ u nagradnom natječaju "Ljubav na prvi okus", od petka 20.9. do subote 19.10.2024. na stranici vegeta.com/hr/tajni-sastojak-vegeta-fine-blend.

Sve što treba napraviti je sljedeće:

  1. Opiši u zadanoj formi jelo koje sadrži Vegeta Fine blend, a u potpunosti je osvojilo tvog partnera ili partnericu: Zelena tjestenina, šarena paella, sočan komad mesa… Precizno opiši jelo, sve sastojke i dekoracije.
  2. Kad si zadovoljan slikom, kreiraj ju te unesi adresu, broj telefona i email kako bismo te mogli kontaktirati ako osvojiš nagradu.

Ako želiš da idući puta tvoje prijave za nagradne natječaje idu još brže, brzo i jednostavno kreiraj Vegeta profil, a tvoji će se osobni podaci automatski popuniti.

Što možeš osvojiti u nagradnom natječaju "Ljubav na prvi okus"?

1x Airfryer Combi Connected Serija 7000 XXL: S ugrađenim termometrom za hranu omogućuje kuhanje 1,5 puta brže nego u pećnici, koristeći do 99% manje masti. Čeka te i tisuće recepata s uputama korak po korak, kako bi jela za cijelu obitelj bila zdravija i ukusnija.

5x POLAROID Now+ 2 Everything Box instant fotoaparat: Ovjekovječite svaki kulinarski trenutak i razvijte svoje fotografije odmah, bilo da su u pitanju ukusna jela ili nezaboravne uspomene iz kuhinje

20x atraktivne kuhinjske majice: Donose zabavu i stil u kuhinju, čineći sate provedene u pripremi jela ugodnijima i modernijima

30x Vegeta Fine blend poklon paket: Prepuni iznenađenja, savršen su izbor za svakog kulinarskog entuzijasta

Ne vidiš, ali osjetiš Vegeta Fine blend

Vegeta Fine blend obogaćuje svako jelo bez potrebe da se ističe. Njezina sitno mljevena tekstura savršeno se uklapa u svaki recept, osiguravajući bogat i uravnotežen okus. Ako si završio s prijavom na nagradni natječaj isprobaju ju za ručak u tacosima s piletinom u jogurt marinadi, za doručak u shakshuki, a ako stiže ekipa na druženje, nema greške s hummusom ili ovim ukusnim popečcima sa šunkom i cvjetačom.

Pokaži svoju kulinarsku kreativnost i osvoji fantastične nagrade – neka tvoje jelo i nama postane “Ljubav na prvi okus!”

I ne zaboravi - Sve ima bolji okus s Vegetom!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.