Moj profil

Želiš li biti fit? Otkrij provjerene proizvode za smanjenje prekomjerne tjelesne mase

Niskokalorično ili ukusno? Jedno ne isključuje drugo, jer nutritivno uravnotežena prehrana može biti upravo sve to.

Odgovor na pretilost je u promjeni načina života, uravnoteženoj niskoenergetskoj prehrani i redovitoj tjelesnoj aktivnosti. Kako je ključ gotovo svega u dobrom planiranju, tako možete isplanirati i nutritivno izbalansiran jelovnik! Za razliku od nezdravih i neodrživih rješenja, program B.Fit je provjeren i dokazan kliničkom studijom. Riječ je o  programu i liniji proizvoda namijenjenih kontroli i smanjenju prekomjerne tjelesne mase. To je koncept koji se temelji na suvremenim medicinskim i nutricionističkim principima.

Upoznajte B.Fit proizvode!

B.Fit proizvodi su zamjenski obroci za kontrolu tjelesne težine, nutricionistički  su uravnoteženi i sadrže sve  makro i mikronutrijente koji su potrebni u jednom obroku. B.Fit program zamišljen je kao individualizirani i sveobuhvatan koncept koji se prilagođava potrebama i posebnostima svakog pojedinca i osigurava dugoročne rezultate. Nastao je kao rezultat EU projekta „Hranom do zdravlja“. Ovaj pouzdani alat osim izbalansiranih zamjenskih obroka, podrazumijeva  personaliziranu stručnu podršku multidisciplinarnog tima i nutritivno uravnotežene jelovnike.

U pakiranju je 8 obroka, a pripremaju  se brzo i  jednostavno kao instant proizvod u prahu s toplom vodom za pripremu juhe ili hladnom za slatki shake.  Izaberi juhu od rajčice, piletine, gljiva ili povrtnu te shake s okusom jagode, vanilije, tiramisu i čokolade. Zamjeni uobičajeni obrok s B.Fit obrokom i na  bfit.hr potraži stručne  savjete. Imaj na umu da je od iznimne važnosti da dnevno unosiš dovoljne količine tekućine te se pridržavaš uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.