Moj profil

Želite li se opustiti ili ispuniti energijom?

Aromaterapija i korištenje različitih eteričnih ulja, mirisa i biljaka, spominje se već u prvim drevnim spisima iz Kine. Njihova primjena bila je različita. Koristili su se prilikom liječenja, kao sredstva za inhalaciju, ali i kao dodaci za kupke. Od drevne Kine do današnjih dana, mirisi i njihovo korištenje samo se dodatno proširilo i to ne bez razloga.

Istraživanja pokazuju da povećani stres utječe na naše raspoloženje i razinu energije tijekom dana. U današnje doba, sve su popularniji prirodni načini za upravljanje stresom. Različitim mirisima i biljkama možemo umanjiti razinu stresa kojem smo izloženi, te se opustiti, umiriti duh ili pronaći inspiraciju.

Idealan balans mirisa može se postići na 4 različita načina: pomoću difuzora, mirisnih štapića, mirisne svijeće i električnog uređaja koji ispušta miris obogaćen dvostrukom mješavinom esencijalnih ulja.

Pri korištenju difuzora u vašem domu, omiljeni mirisi okruživat će vas do 45 dana. Korištenjem Glade Aromatherapy Difuzora nećete stvarati nepoželjan nered, jer se njegova punjenja ne miješaju s vodom. Baterije za rad nisu potrebne, jer ovaj uređaj radi uz pomoć USB priključka. Ne sadrži umjetna bojila niti boje, a njime čuvate i okoliš, jer je ambalaža izrađena od 70% recikliranog papira. Ako su vam draže svijeće, uz vrhunski miris koji pružaju, također čuvaju okoliš. Staklena posuda i metalni poklopac mogu se reciklirati.

Jeste li spremni za opuštanje ili vam je potrebna energija?

Aromaterapija, koja uključuje korištenje eteričnih ulja, mirisa i biljaka, ima dugu povijest koja seže sve do drevne Kine. Već tada su se ovi prirodni resursi koristili u različite svrhe—od liječenja i inhalacije do dodataka za kupke. Tijekom stoljeća, uporaba mirisa samo je rasla, i to s dobrim razlogom. Istraživanja su pokazala da stres može značajno utjecati na naše raspoloženje i energiju tijekom dana. U današnjem užurbanom svijetu, sve više ljudi okreće se prirodnim metodama za smanjenje stresa. Pravilnim odabirom mirisa i biljaka, možemo umiriti duh, opustiti se ili potaknuti inspiraciju.

Idealnu ravnotežu mirisa možete postići na četiri načina: korištenjem difuzora, mirisnih štapića, mirisnih svijeća ili električnog uređaja koji ispušta mirise obogaćene dvostrukom mješavinom esencijalnih ulja.

Primjerice, Glade Aromatherapy Difuzor omogućuje da vas vaši omiljeni mirisi okružuju čak do 45 dana. Ovaj difuzor ne stvara nered jer njegovi ulošci ne zahtijevaju vodu, a radi pomoću USB priključka, pa vam nisu potrebne baterije. Osim toga, ne sadrži umjetna bojila, a ambalaža je izrađena od 70% recikliranog papira, što ga čini ekološki prihvatljivim. Ako više volite svijeće, one ne samo da pružaju vrhunski miris već također doprinose očuvanju okoliša—njihove staklene posude i metalni poklopci mogu se reciklirati.

Bilo da se želite opustiti ili napuniti energijom, prirodni mirisi mogu vam pomoći u postizanju ravnoteže i mira u svakodnevnom životu.

Izaberite svoj miris

REFRESHING ENERGY

Uživajte u revitalizirajućoj snazi Glade Refreshing Energy mirisa, savršenoj mješavini ružmarina i bobica borovice. Ovaj osvježavajući miris unosi prirodnu energiju u vaš prostor, potičući koncentraciju i podižući raspoloženje. Kombinacija stimulativnog ružmarina i osvježavajućih bobica borovice stvorena je da unese val svježine u vaš dom i oživi vaša osjetila. Iskoristite snagu aromaterapije s Glade Refreshing Energy mirisom – savršenim izborom za one trenutke kada vam je potrebna dodatna energija i mentalna jasnoća.

MOMENT OF ZEN

Spajanjem održivosti, wellnesa i jedinstvenih mirisa, prvi iz kolekcije Glade Aromatherapy mirisa je ''Moment of Zen''. Umirućuja mješavina biljnog francuskog lavandina i kremaste australske sandalovine vodi vas prema prirodi, suncu i ljetu. Uravnotežen miris lavande podsjeća na miris nježnog ljetnog povjetarca, blizinu mora i plavetnila. Postoji li bolja kombinacija za vaš trenutak opuštanja?

CALM MIND

Uzeti pauzu kako bi se obnovili i postigli mir u svakodnevnim obavezama, upravo je ono što vam osigurava miris „Calm Mind“. Sastoji se od mješavine svježeg talijanskog bergamota i gvatemalske limunske trave. Miris bergamota, sličan citrusu, iz suncem okupanih talijanskih polja u spoju sa svježinom limunske trave, balansiran je za postizanje unutarnjeg mira. Izvor svježine koju daje prirodan miris, umirit će vas, kako biste što staloženije završili dan.

PURE HAPPINESS

Kako miriše sreća? Nama miriše na brazilske naranče i slatki sjevernoafrički bijeli cvijet neroliju. Živopisni Glade miris, koji u vama budi sjećanja na radosne trenutke, prijateljstvo, druženje, energiju i slobodu. Ispunite svoj dom ili radni prostor i podignite razinu energije uz miris „sreće“.

Istraživanja i aromaterapija

U Italiji su rađena istraživanja koja su pokazala kako se eterična ulja što se raspršuju mogu upotrijebiti za liječenje tjeskobe ili depresije.
Učinak mirisa na emocije poznat je već stoljećima, no možemo reći da smo tek posljednjih pedesetak godina počeli primjenjivati ljekoviti potencijal te duboke, prirođene reakcije na miris.

Autor fotografija Envy

Promo članak