Moj profil

Vegeta slavi i poklanja: Jedinstvene nagrade čekaju najkreativnije

U nagradnom natječaju “Put the Vegeta ring on it”, stvori svoj jedinstveni amblem na našem webu i osvoji neku od 95 sjajnih nagrada, uključujući #limitededition Vegeta prsten

Kuhaš, pečeš pa cijeli proces fotkaš i snimaš istovremeno? Hedonist si i tražiš izvrstan okus svojih jela u svakom trenutku? Voliš eksperimentirati i stalno tražiš nove recepte? Ma znamo se, sreli smo se sigurno ispred police s Vegeta proizvodima. Već 65 godina ovaj je univerzalni dodatak jelima glavna zvijezda u kuhinjama baka i djedova, roditelja i susjeda pa čak i poznatim svjetskim restoranima. A danas - i u tvojoj.

Iste godine kad je nastala Vegeta, pojavila se i lutka Barbie, rođeni su poznata pjevačica Madonna, legendarni “Dr.House”, odnosno Hugh Laurie, a osnovana je i NASA. Brojne su se stvari u 65 godina promijenile, ali je Vegeta Original ostala ista, omiljena kuharima svih generacija.

Kad si u kuhinji bez brige si, jer znaš da sve ima bolji okus s Vegetom!

Bilo da spremaš predjelo, pitu za obiteljski ručak, romantičnu večeru ili nešto za duženje s ekipom, Vegeta Original je tu. Uz tebe je i za brza i ukusna jela koja možeš ponijeti sa sobom, kao što je Pileća salata to go, hranjiv obrok u kojem uživaš kada i gdje ti dgovara. Sastojke, naravno, možeš prilagoditi svojim željama, a preporuka je samo da ju preliješ umakom tik pred konzumaciju.

Ljubitelje vegetarijanskih zalogaja oduševit će pak nutritivno bogata salata od pečene mrkve i leće s humusom. Tekućinu koja ostane pri ocjeđivanju slanutka nemoj baciti – dodaj u humus za još kremastiju teksturu.

Kad ti se jede nešto šareno, primaljivo i toplo, a nemaš baš puno vremena, tu je sendvič od špinata i jaja. Spreman za 15 minuta, a držat će te sitim satima.

Sve što Vegeta takne ima bolji okus pa dobro paziš da ti je uvijek pri ruci i da imaš dovoljne zalihe. A, sada, zahvaljujući svom omiljenom začinu, možeš osvojiti jednu od čak 95 sjajnih nagrada! Treba ti samo zrnce kreativnosti.

Koje su sve nagrade u igri?

  • 65X limited edition Vegeta prsten by Maja Miletić
  • 5x pametna narukvica Bellabeat Ivy
  • 25x poklon paket s proizvodima + ulaznica za Muzej iluzija + majica s otisnutim amblemom

Put the VEGETA ring on it

Nagradni natječaj “Put the Vegeta ring on it” traje od ponedjeljka 15.4. do nedjelje 12.5. Udružili smo snage s dizajnericom nakita Majom Miletić i stvorili modni dodatak koji će popraviti svako jelo, ali i svaki outfit - Vegeta prsten u limitiranom izdanju.Sigurni smo da ćeš ga s ponosom nositi.

Ako ti se neko jelo ne sviđa, samo put the Vegeta ring on it i popravi ga u trenu Tako je, u ovaj prsten možeš spremiti omiljenu Vegetu i dodati svakom jelu, gdje god bio. Osim toga, s njim možeš popraviti i svoj outfit, kao što su to učinili i brojni naši poznati influenceri. Svaki Vegeta prsten u ovoj limitiranoj seriji posebno je numeriran i originalan. Baš kao i Vegeta. Uostalom – baš kao i ti!Želiš li ga?

Prijavi se, kreiraj amblem i osvoji jedan od samo 65 komada

U ovom kreativnom natječaju pokaži svoje dizajnerske sposobnosti i pošalji nam ideju kako bi izgledao tvoj vlastiti amblem na prstenu. Na raspolaganju imaš boje. Dobro razmisli o motivima, dizajnu i oblicima. Koja te boja predstavlja u najboljem svjetlu? Kakav te to oblik opisuje na prvu? Stvori jedinstveni amblem, dodaj ga na priloženu podlogu, pripremi kokice i strpljivo čekaj 27.5. da doznaš jesi li svojom kreacijom osvojio naš stručni žiri. Oni cijene originalnost i kreativnost, a sigurni smo da ti toga ne manjka. Ako želiš, na webu pogledaj kakav su amblem drugi stvorili, inspiriraj se ili napravi nešto potpuno drugačije.

Čekamo te, prijavi se i proslavi s nama 65 godina Vegeta Original!
Sve detalje provjeri na našim društvenim mrežama i web stranici. Sretno svima!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.