Moj profil

Sve tajne sočnih pilećih prsa

Jedan od razloga popularnosti pilećih prsa u kulinarstvu je upravo taj što se mogu brzo i jednostavno pripremiti, izvrstan su izvor proteina, a odlično se nadopunjuju s ostalim namirnicama. Otkrijte sočne pileće zalogaje s grilla ili se odlučite za kombinaciju piletine sa začinima i aromatičnim umacima.

Pileća prsa s grilla mnogima su najdraži roštilj zalogaj. Premazivanjem pečene piletine maslinovim uljem uz dodatak peršina, češnjaka i limunova soka dobit ćete nježnu sočnost pečenja na grillu. Među mlađom populaciju popularni su hrskavi pileći medaljoni pa predlažemo da ih poslužite uz kolutiće luka i uživate zajedno sa svakih hrskom.

Aromatične arome zelenog papra obogaćuju okus mesa pa će isto tako obogatiti blag okus pilećih prsa u umaku od šampinjona. Volite li više na nepcu osjetiti intenzivnije arome, savjetujemo da isprobate piletinu na španjolski koja ljutim ajvarom i slatkim medom među sastojcima, dodatno razbuđuje osjetila.

Ako ste i vi među onima koji teško odolijevaju kombinaciji hrskave korice i sočne piletine, onda su sendviči s pohanom piletinom i ajvarom rješenje za brzinski ručak. Upakirate li meso u pecivo i obogatite salatom i umakom dobit ćete idealno rješenje za zalogaj koji možete ponijeti u ured, izlet ili školu. Savršen hrskavi party zalogaj dolazi u obliku pilećih štapića uz koje je dovoljno ponuditi dip prema vlastitoj želji. Svestranost pilećeg filea ovdje dolazi do izražaje, jer ako uz njih poslužite povrće možete ih iz finger food zalogaja pretvoriti u obiteljski ručak.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.